ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με θέμα: Φωτογραφίζω το Περιβάλλον

 

H Εθελοντική Οργάνωση ΔΡΑΣ.Ε. (Δράσεις Εθελοντών), που δραστηριοποιείται στο νομό Αττικής και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, πραγματοποιεί διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: Φωτογραφίζω το Περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού Αττικής και δεν είναι επαγγελματίες φωτογράφοι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά έως την Τρίτη 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 τουλάχιστον μία φωτογραφία για την υποψηφιότητά τους, δίνοντας πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην παρακάτω διεύθυνση:

ΔΡΑΣ.Ε. Τ.Θ. 60583 Τ.Κ. 153 05 για την Επιτροπή Διαγωνισμού,

ή ηλεκτρονικά με την αποστολή φωτογραφιών σε μορφή JPG στο email: actvd@yahoo.gr

·        Oι νικητές θα ψηφιστούν κατά 60% από την Επιτροπή του Διαγωνισμού και κατά 40% από ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω διαδικτύου.

·        Η Επιτροπή του Διαγωνισμού αποτελείται από Επαγγελματία Φωτογράφο, Γεωπόνο, Αρχιτέκτονα τοπίου, Περιβαντολλόγο, Παρκοτέχνη, Γλύπτη, Εκπαιδευτικό.

·        Το βραβείο για τον πρώτο νικητή είναι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 3.2 Megapixel

·        Τα βραβεία για το δεύτερο και τρίτο νικητή είναι: πλήρης Γεωπονική επιστημονική υποστήριξη για το μπαλκόνι ή τον κήπο του για ένα έτος και έπαινος.

·        Οι τριάντα πρώτοι θα λάβουν δωρεάν ένα βιβλίο-οδηγό 80 σελίδων με 300 έγχρωμες φωτογραφίες για τον Υμηττό με τίτλο «Μονοπατάδες στον Υμηττό».

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στον τοπικό και ημερήσιο Τύπο και στο site: www.drase.gr στις 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν σε εκδήλωση που θα οργανώσει το ΔΡΑΣ.Ε. σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6006820, 22940-63642 και στην ιστοσελίδα :www.drase.gr

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αυγουστίνος Κάτσαρης              Μικελέτης Κώστας